Lionel Messi viis täna Argentina avapoolaja alguses penaltist 1 : 0 juhtima, kuid teise mängupoole esimese kaheksa minutiga vastas Saudi Araabia kahe kiire väravaga. Šokeeriva lõppseisu vormistasid Saleh Al Shehri ja Salem Al Dawsari väravad.

Jalgpalli MM-i Delfi ennustusvõistluses ennustas Argentina ja Saudi Araabia mängu skoori 2548 inimest, kellest vaid üks ennustas võitjaks Saudi Araabia ning seejuures ka täpse skooriga. 2010. aasta MM-il oleks sellise ennustusega ilmselt hakkama saanud vaid maailmakuulsaks saanud kaheksajalg Paul.

Delfi kingib antud tulemuse eest õnnelikule ennustajale jalgpalli (pildil) ja hiljuti esilinastunud filmile „Lõvid“ piletid (2). Võitjaga võetakse ühendust.

Täiendatud:

Saudi Araabia 2:1 võitu Argentina üle ennustas tabavalt Siim Sein, kes Delfi Meedia palvel end veidi ka tutvustas. „Tänan tagasiside eest ja minul on heameel, et ennustus täppi läks!“ kirjutas Sein. „Tegelen ise lisaks talispordiga, nimelt kurlinguga ja väga suur jalgpallifänn siiski ei ole (hetkel jälgin veidi jalgpalli ja samal ajal Rootsis korraldatud kurlingu Euroopa meistrivõistlusi). Tegemist oli pigem sisetundega, et seekord võiks Saudi Araabia võita 2 väravaga ja kuna ka Argentiina on tugeval tasemel, et siis ka nemad vähemalt ühe värava võtavad. Seekordne sisetunne ei vedanud alt, et saudid on vahepeal head trenni teinud ja oma taset tõstnud. Loodetavasti ka teised ennustused lähevad täppi.“

Delfi ennustusvõistlusega saab liituda SIIT. Raha sisse panema ei pea, küll aga on võimalik võita hinnalisi auhindu. Loe pikemalt kõigest siit.

Jalgpall