„Kahju. Esiteks ei ole ma jurist ja seetõttu jäävad paljud asjad minu jaoks mõistatuseks. Ühest küljest ütleb otsus, et Nabi jäi süüdi, aga teisest küljest, et sportlane pole patustanud. Ma ei tea, kas see on peen juriidiline nüanss, mida taipavad ainult juristid. Öeldi, et tegemist on juhusliku saastumisega, mistõttu ei saa teda teadlikuks dopingu tarvitajaks nimetada. Samas karistust ei muudetud. Võta siis näpust,“ kommenteeris maadlusliidu president CAS-i otsust.

Paevälja sõnul on maadlusliit küll endiselt Nabile toeks, kuid CAS-i otsust nad kahtluse alla ei sea. „Maadlusliit alaliiduna peab seisma puhta spordi eest. Otsus on otsus, mis seal ikka. Kui ma nüüd oma peast kiiresti läbi lasen, siis veebruaris peaks tal võistluskeeld ju läbi saama. See CAS-i otsus venis, nagu ta venis, aga Heiki peab ise otsustama, kuidas ja mida ta edasi teeb. Kui ta nüüd veebruaris tahab tervele maailmale tõestada, et on „maailma-Heiki“, siis oleks maadlusliit selle üle ainult rõõmus. Aga kui Heiki ütleb, et nüüd lähevad ketsid nurka, siis oleks meie poolt talle tugev käepigistus ja õlalepatsutus.“

„Eks seal ole omad tingimused, mida Heiki tohib ja mida ta ei tohi, ning neid tuleb järgida ka maadlusliidul,“ lisas Paeväli.