Oktoobri keskel soovis Tartu Rock Terminal mängijate puudusele viidates lükata edasi karikamängu Tartu Ülikool Maks & Mooritsiga. Kuna viimased ei soovinud niigi tihedat kalendrit veelgi enam lõhki ajada, siis pääsesid nad 20:0 tulemusega edasi. Viimsi/Sportland alistas karikasarja avaringi avamängus 90:57 Paide Viking Window, teises kohtumises kirjutati neile 20:0 võit.

Täna teatas Rapla sotsiaalmeedias, et täna kell 17.30 alama pidanud matš jääb ära ja nemadki pääsevad ilma mänguta järgmisesse ringi. „SK Nord/Cramo pidi tegema otsuse, et nad annavad loobumisvõidu. Mängust loobumine tähendab 0:20 kaotust SK Nord/Cramo meeskonnale ning Rapla Avis Utilitase meeskonna edenemist järgmisesse ringi,“ kirjutas Eesti-Läti liigas kuuendat kohta hoidev sats Facebookis.

Rapla Avis Utilitas läheb veerandfinaali kokku Keila ja Kalev/Cramo paarist edasi pääsejaga, kusjuures avamängus võtsid viimased kindla 94:68 võidu. Samas tabelipooles ootab oma vastast Tartu Ülikool, kellele tuleb vastu Pärnu Sadam ja Audentese Spordigümnaasiumi vaheliste matšide võitja. Teises tabelipooles on asi juba selge, sest vastamisi lähevad BC Tarvas - TalTech/Optibet ja Viimsi/Sportland - Tallinna Kalev/Audentes.

Alles eile tõdes Delfi ajakirjanik Ats Kuldkepp oma kommentaaris, et korvpalliliit ja klubid peavad hoolikalt mõtlema, kas karikavõistlusi on mõtet praegusel kujul jätkata.