Varasemas tänavuse hooaja kolmes mängus seitsmeks-kaheksaks minutiks platsile saanud Jurkatamm viibis Virtuse vastu väljakul 22 minutit. Selle ajaga viskas ta kaheksa punkti, võttis ühe lauapalli ja andis ühe söödu. Kahest kahepunktiviskest tabas üks, kuuest kolmesest kaks.

Treviso resultatiivseimad olid 13 punktiga Michal Sokolowski ja Adrian Banks. Euroliigasse kuuluva Virtuse kasuks viskas Semi Ojeleye 15 punkti.

Joonas Riismaa klubi Brindisi alistas koduväljakul 82:81 Brescia. Riismaa tõi 13 minuti jooksul neli punkti (kahesed 1/1, kolmesed 2/0, vabavisked 3/2) ja kolm lauapalli. Brindisi resultatiivseim oli 19 punkti Marcquise Reed.

Kaspar Treieri tiim Sassari võitis kodus 81:76 Trentinot. Augustis koondise kontrollmängus Lätiga küünarnukki vigastanud Treier pole Sassari koosseisu veel naasnud.

Eestlaste klubidest on Brindisi kahe võidu ja kahe kaotusega viies, Sassari paikneb sama saldoga kuuendal kohal ja Treviso on ühe võidu ja kolme kaotusega 15. positsioonil.

Poola kõrgliigas jäi Matthias Tassi tööandja Dabrowa Gornicza võõrsil 90:94 alla Zielona Gorale. Algviisikusse kuulunud Tass viskas 32 minutiga 10 punkti (kahesed 6/4, kolmesed 2/0, vabavisked 4/2), võttis neli lauapalli ja andis ühe söödu. Tassi võistkonna kasuks viskas 27 punkti Alonzo Verge jr.

Reedel alistas Kregor Hermeti koduklubi Lublin kodus 90:71 Stal Ostrow Wielkopolski. Hermet piirdus viie minutiga ja viskas kaks punkti.

Lublin on tabelis kolme võidu ja kahe kaotusega viies, Dabrowa Gornicza on saanud ühe võidu ja kolm kaotust ning nad on 13. kohal.