Kataloonia ralli, kuigi enam sõitjate tiitlit mängus ei olnud, tuli välja siiski päris meeleolukas ja pakkus ikkagi - andku vanameistri fännid meile andeks - üllatuse. Arvestades, et Sebastien Ogier viimane võit Hispaanias jääb kuue aasta taha, ei kippunud keegi talle enne rallit võidupärga kaela riputama.

„Kuues käik“ võtab endale täna häbenemata ka kuulujuttude veski jahvataja rolli. Õigemini on vili juba valmis jahvatatud, meie paneme need jutud kotti ja keerame kotile sõlme peale. Eks mõne nädala pärast ole näha, kas ajasime õiget juttu või mitte.

Saatejuhid on Gunnar Leheste ja Roland Poom, telefoniühenduses oleme Jaan Martinsoni ja veel ühe kohapeal viibiva üllatuskülalisega. Samuti kuulame ära Ott Tänaku värske intervjuu Delfile.

Küsimused saatejuhtidele on teretulnud ka kahe ralli vahel aadressil kuueskaik@delfi.ee. Kaks nädalat puhkame ja siis puhume juba Jaapani ralli jutte!

Saadet on võimalik kuulata ka teistest podcasti rakendustest ja värsked episoodid endale ühe nupuvajutusega kiirelt nutiseadmesse tellida, näiteks Spotifys, iTunesis ja Apple Podcasts'is.

Head kuulamist!

1x
00:00

Seotud artiklitest leiab ka ühe videoloo 2019. aasta Kataloonia ralli finišist, millest saates põgusalt juttu tuleb!