PSG-d esindav Mbappe teenib sel hooajal enne maksude mahaarvamist 128 miljonit dollarit (131 miljonit eurot). Sellest summast 110 miljonit dollarit on palk ja 18 miljonit reklaamilepingutest saadav raha.

Mbappe ületas seejuures saja miljoni dollari aastasissetuleku piiri juba 23-aastaselt, samas kui Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo jõudsid sellise summani alles oma kolmekümnendatel eluaastatel.

Tegemist on ka esimese korraga alates 2013. aastast, kui kaks kõrgemalt tasustatud jalgpallurit ei ole Messi ja Ronaldo.

Mbappe meeskonnakaaslane Messi (35) teenib tänavu 120 miljonit, millest 65 miljonit on palgasumma. Nimekirja kolmandal kohal on 37-aastane Ronaldo (Manchester United), kelle sissetulek on 100 miljonit ja sellest palk „kõigest“ 40 miljonit.

Esinelikus on ka kolmas PSG mängija, kelleks on brasiillane Neymar 87 miljoniga. Järgnevad Liverpooli egiptlasest ründeäss Mohamed Salah (53 miljonit) ja Manchester City norrakast väravamasin Erling Braut Haaland (39 miljonit).

Edetabeli esikümne lõpetavad Barcelona mängija Robert Lewandowski (35 miljonit), Madridi Reali mängumees Eden Hazard (31 milj.), Jaapanis mängiv 38-aastane Andres Iniesta (30 milj.) ja Manchester City keskväljamootor Kevin De Bruyne (29 milj.).