„Meil ei ole veel midagi välja kuulutada, kuid kui vaadata, kuidas meeskonnal on sel hooajal läinud, võite küsida, kas meil on vaja muudatust teha,“ sõnas Latvala sõitjate koosseisu kohta, vahendab WRC kodulehekülg.

Kui Toyota esinumber Kalle Rovanperä liigub MM-tiitli suunas, siis Elfyn Evans hoiab hetkel neljandat kohta ja korralikku hooaega tegev Takamoto Katsuta viiendat kohta. Tiimi poole kohaga sõitjad Sebastien Ogier ja Esapekka Lappi on toonud kahe peale kokku neli poodiumikohta.

„Sebastieni kogemustega sõitja omamine on fantastiline. Teadsime, et ta on suvel oma teiste võidusõidukohustuste tõttu pisut hõivatud, kuid on tore, et ta on meiega. Ja loomulikult oleme näinud väga head stabiilset kiirust ka EP (Esapekka Lappi - toim.) poolt. Kalle hooaeg on olnud hämmastav ja Elfynil on lihtsalt vahel õnnest puudu jäänud. Eelmisel aastal võitis ta hooaja lõpus Soome ralli, ta ei ole sellest kiirusest midagi kaotanud,“ kiitis Latvala oma sõitjaid.

Viimastel nädalatel on käinud suured spekulatsioonid, kas Ott Tänak ikka jätkab uuel hooajal Hyundais. Ka Ogier tunnistas hiljuti, et eestlase tiimivahetus on võimalik. „On tõsi, et ta ei tundu seal väga rahul olevat. Võib-olla on tema jaoks mõni muu variant, kus ta saaks paremini võistelda,“ ütles Ogier Rallit.fi-le.