A-divisjonis oli võistlustules teine alagrupp. Portugal sai võõrsil 4:0 jagu Tšehhist ning hoiab viimase vooru eel kinni alagrupi võidust ja Rahvuste liiga finaalturniiri kohast. Avapoolajal sahistasid võrku Diogo Dalot ja Bruno Fernandes. Teisel poolajal lõi Dalot veel ühe värava, lisaks oli täpne Diogo Jota. Avapoolaja kuuendal lisaminutil eksis penaltil tšehh Patrik Schick.

Hispaania jäi samal ajal toimunud kohtumises 1:2 alla Šveitsile. Manuel Akanji viis 21. minutil Šveitsi juhtima. 55. minutil viigistas Jordi Alba seisu, aga kolm minutit hiljem lõi Breel Embolo Šveitsi eest 2:1 võiduvärava.

Viimase vooru eel on Portugalil kümme punkti, Hispaanial kaheksa, Šveitsil kuus ja Tšehhil neli. Omavahel kohtuvad Portugal - Hispaania ja Šveits - Tšehhi.

B-divisjonis kindlustas teisest alagrupist tõusu järgmiseks hooajaks A-divisjoni Iisrael. Iisrael alistas kodus 2:1 Albaania. Võiduvärava lõi mängu teisel lisaminutil Tai Baribo.

Neljandas alagrupis heitlevad alagrupi võidu eest Serbia ja Norra, mõlemal riigil on kirjas kümme punkti. Serbia sai kodus Rootsist jagu 4:1. Viktor Claesson viis küll Rootsi ette, aga Aleksandar Mitrovici kübaratrikk ja Saša Lukici värav tõi võidu serblastele.

Norra kaotas võõrsil 1:2 Sloveeniale. Erling Braut Haaland lõi teise poolaja alguses juba 21. koondisevärava (22 mänguga), aga Andraz Sporar viigistas 69. minutil seisu. Kümmekond minutit enne kohtumise lõppu tõi sloveenidele võidu 19-aastane Benjamin Šeško, kes tegi eeltöö ka esimesele tabamusele.

Viimases voorus kohtuvad Norra ja Serbia ning Sloveenia ja Rootsi. Norra ja Serbia mängu võitja tõuseb A-divisjoni, eelis on aga Norral, kellele piisab viigist. Sloveenia ja Rootsi mäng selgitab, kes langeb C-divisjoni.

B-divisjoni esimeses alagrupis olid võidukad Šotimaa ja Ukraina. Ukrainlased alistasid võõrsil 5:0 Armeenia. Šotimaa pööras kodus Iirimaa vastu 0:1 kaotusseisu 2:1 võiduks.

Viimases voorus kohtuvad Šotimaa (12 p) ja Ukraina (10 p) ning Iirimaa (4 p) ja Armeenia (3 p).