Põhiturniiri tabeli loosimise viis läbi turniiri peakohtunik Clare Wood koos kahe turniiril osaleva mängijaga, kelleks olid Jil Teichmann ja Karolina Muchova.

Kõrgeima asetusega Anett Kontaveit (WTA 3.) läheb loosi tahtel avaringis vastamisi hiinlanna Wang Xiyu`ga (WTA 58.). Eestlanna esimene mäng on kavas teisipäeva õhtul.

Teises ringis võib meie esinumber kohtuda tšehhitari Tereza Martincovaga (WTA 91.) ja kolmandas ringis kuuenda asetuse saanud Jelena Rõbakinaga (WTA 22.).

Kaia Kanepi (WTA 32.) sai esimeseks vastaseks viienda asetusega Jelena Ostapenko (WTA 19.). Lätlanna mängib hetkel veel Souli turniiril, kus on pääsenud homsesse finaali.

Elena Malõgina (WTA 404.) alustab teise asetusega Belinda Bencici (WTA 14.) vastu, Maileen Nuudi (WTA 641.) esimene vastane on Donna Vekic (WTA 88.).

Kui asetatud mängijad said tabelisse paigutatud, sai Kontaveidile esimese vastase loosida turniiridirektor Allar Hint. Kas käsi värises? „Nägite ju ise, et värises,“ kommenteeris Hint. „Eks see loos on, nagu ta on. Kas läks hästi või mitte, on omaette küsimus. Loos on loos. Kuskil ringis tuleb kellegagi ikka mängida. Viis mängu tuleb pidada, et turniir võita.“

„Tabel tõi päris palju põnevaid vastasseise. Kindlasti on üks neist Baltikumi matš esimeses ringis Kanepi ja Ostapenko vahel,“ lisas Hint, kes siirdus loosimiselt otse peakohtuniku ruumi ajakava koostama. „Ajakava tuleb tänase päeva jooksul,“ kinnitas Hint.

Põhitabel:

Põhitabel

Tallinn Open WTA 250 toimub 24. septembrist 2. oktoobrini Forus Spordikeskuses Tondil.