Sel pühapäeval läheb Mayweather Jaapanis Saitamas näidismatšis vastamisi Jaapani vabavõitleja ja juutuuberi Mikuru Asakuruga. Hiljuti andis ameeriklane intervjuu Sportsmailile, kus rääkis lähiaja plaanidest ja teatas, et kohtub uuel aastal taas McGregoriga.

„Novembris ootab Dubais ees veel üks näidismatš ning 2023. aastal poksin Conor McGregoriga,“ avaldas poksiäss. „Me ei tea veel, kas see saab olema näidismatš või profikohtumine. Läbirääkimised on käinud mõlema variandi osas. Ise eelistan näidismatši. Ma ei ole väga huvitatud kohtumistest, kus võin vastaselt reaalselt karistada (loe: haiget) saada.“

„Conor McGregori sugused mehed, juutuuberid või UFC kutid - nad ei löö nii kõvasti. Ma ei karda nendega ringis kohtuda,“ jätkas 45-aastane Mayweather, kes poksijana võitis profikarjääri jooksul kõik 50 matši. „Ma ei pane end olukorda, kus võin haiget saada.“

Tasub mainida, et McGregor ise pole korduskohtumist veel kinnitanud. Samuti pole avaldatud infot, millal ja kus võiks poksimatš aset leida.

McGregor ja Mayweather läksid kuulsas poksimatšis vastamisi 2017. aastal. Toona tehnilise nokaudiga võidu teeninud Mayweatherile on see seni viimaseks profimatsiks. UFC täht McGregori tegi sellega debüüdi profipoksis. Väidetavalt teenis ameeriklane toonase kohtumisega 280 ja McGregor 130 miljonit USA dollarit.

Seejärel on Mayweather pidanud neli näidiskohtumist, kus reeglina pole lubatud nii palju asju kui profipoksis. Teiste hulgas kohtus ta mullu suvel tuntud USA juutuuberi Logan Pauliga. 34-aastane McGregor käis viimati ringis UFC-s mullu 10. juulil, kui ta kaotas esimese raundi tehnilise nokaudiga Dustin Poirierile. McGregori jaoks lõppes toonane matš jalaluumurruga.