E-alagrupis alistas AC Milan 3:1 Zagrebi Dinamo. Võiduta jätkab aga Londoni Chelsea, kelle peatreenerina tegi debüüdi Graham Potter. Ehkki inglased läksid kohtumist Salzburgi vastu teise poolaja alguses Raheem Sterlingi väravast juhtima, siis veerand tundi enne normaalaja lõppu Noah Okafor viigistas.

F-alagrupis oli tiitlikaitsja Madridi Reali hädas RB Leipzigiga, aga viimasel kümnel minutil tõid Federico Valverde ja Marco Asensio tabamused hispaanlastele 2:0 võidu. Mõned tunnid varem peetud kohtumises mängisid Donetski Šahtar ja Glasgow Celtic 1:1 viiki.

G-alagrupis jäi Manchester City kodus Dortmundi Borussia vastu teise poolaja alguses kaotusseisu. Kuid 80. minutil tõi John Stones tabloole viigi ning neli minutit hiljem skooris endise koduklubi vastu City tipuründaja Erling Braut Haaland. Kopenhaagen ja Sevilla leppisid samal ajal väravateta viiki.

H-alagrupis läks Torino Juventus kodus Benfica vastu Arkadiusz Milik tabamusest juba neljandal minutil juhtima. Kuid võõrustajad jäid võiduta, sest poolajapausi eel skooris Joao Mario ja selle järel David Neres. Ootamatule keeruline õhtu oli aga Pariisi Saint-Germainil, kes jäi 24. minutil Haifa Maccabi vastu kaotusseisu. Kuid avapoolajal lõi ühe tagasi Lionel Messi ning teisel poolajal lisasid omalt poolt ühe tabamuse nii Kylian Mbappe kui Neymar.

Lisaks peeti ära edasi lükatud A-alagrupi kohtumine, kus Glasgow Rangers kaotas kodus Napolile 0:3.