33-aastane Costa kutsuti sel nädalal Wolvesi treeningutele, et oma füüsilist vormi demonstreerida ning pärast edukat testimist otsustas klubi ründajaga aastase lepingu sõlmida.

Põhjus, miks Wolves paaniliselt uut kesktormajat otsis, peitub selles, et mõlemad klubi senised ründajad said vahetult pärast üleminekuakna sulgumist vigastada. Kui Raul Jimenezit vaevab kergemat sorti kubemelihase venitus, siis Wolvesi suvine täiendus Sasa Kalajdzic tegi debüütmängus oma põlve sidemetele tõsiselt liiga ning jääb väljakult mitmeks kuuks eemale.

Brasiilias sündinud, kuid 2014. aastal Hispaania kodakondsuse saanud Costa mängis viimati sunniriigi klubis Atletico Mineiros, kus sai 19 kohtumisega kirja viis väravat. Silmapaistvamatest klubidest on ta esindanud aga nii Atletico Madridi kui ka Londoni Chelsea't. Atletico särgis krooniti ta kahekordseks Hispaania meistriks, kohalikuks karikavõitjaks, Euroopa liiga tšempioniks ning kolmekordseks Euroopa superkarika võitjaks. Chelsea ridades võidutses ta kahel korral Inglismaa meistrivõistlustel.