Kui mängu avapoolaega valitses Prantsusmaa, juhtides korraks juba 15 punktiga (31:16), siis kolmandal veerandil tegi Türgi koguni 19:0 spurdi ja pääses otsustava veerandi alguseks ette 57:49.

Põneval neljandal veerandil võttis Prantsusmaa järele ja juhtis minut enne lõpuvilet punktiga (73:72). Siis tabas aga Philadelphia Sixersi mängumees Furkan Korkmaz viis vabaviset järjest ning 12 sekundit enne sireeni oli türklastel 77:75 eduseisus võimalik mängu saatus lõplikult otsustada, kui Cedi Osmanile tehti ebasportlik viga. Osman eksis aga mõlemal vabaviskel ja tegi veel ka pallikaotuse otsa.

Kaks sekundit enne lõppu surus Rudy Gobert Evan Fournier`möödaviske järel palli korvi ning türklaste viimasel rünnakul Buğrahan Tunceri kaugvise enam ei tabanud, mis tähendas, et ees ootas lisaaeg.

Lisaajal pani Prantsusmaa oma paremuse maksma, kuigi ka selle lõpus oli parajalt draamat. Nimelt viskas Gobert 13 sekundit enne sireeni 87:86 eduseisus mõlemad vabavisked mööda. Saatuslikuks see siiski enam ei saanud, sest Korkmaz kaotas viimasel rünnakul palli. Otsustava vaheltlõike tegi Terry Tarpey.

Gobert oligi prantslaste parim, tehes kaksikduubli. Tema arvele kogunes 20 punkti ja koguni 17 lauapalli. Tuncer tõi Türgile 22 ja Korkmaz 18 punkti.

Prantsusmaa ootab endale nüüd vastast Serbia ja Itaalia mängust.

Täna on veel vastamisi Sloveenia - Belgia, Saksamaa - Montenegro ja Hispaania - Leedu.

Vaata kõiki play-offi paare siit.