Barcelona ja Atletico leppisid eelmise suvel kokku, et Antoine Griezmann siirdub Barcelonast kaheks aastaks laenule Atleticosse. Lepingusse pandi ka väljaostuklausel. Vastavalt kontrahtile peab Atletico maksma Barcelonale ligemale 40 miljonit eurot olukorras, kus Griezmann mängib maksimaalsest mänguajast vähemalt 50 protsenti.

Eelmisel hooajal mängis Griezmann maksimaalsest mänguajast 81 %. Sel hooajal saadab Atletico peatreener Diego Simeone Griezmanni väljakule alles teisel poolajal ning reeglina saab prantslane mänguaega kõigest 30 minutit.

Nüüd leiab Barcelona, et Atletico peaks juba eelmise hooaja mänguminutite tõttu Griezmanni välja ostma. Atletico skeemitab aga prantslase mänguminutitega ning ei kavatse midagi maksta. Ajaleht Marca kirjutab, et Barcelona kavatseb seetõttu nüüd kohtusse pöörduda.

31-aastane Griezmann mängis Atletico ridades aastatel 2014 kuni 2019. Selle aja jooksul mängis ta klubi eest 257 kohtumist ning lõi 133 väravat. 2019. aasta suvel ostis Barcelona prantslase 120 miljoni euro eest endale.

Barcelonas jäi Griezmann aga selgelt Lionel Messi varju ning ei suutnud näidata oma parimate päevade taset. Griezmann sai Kataloonias 102 kohtumisega kirja 35 väravat.

Vaatamata kasinale mänguajale on Griezmann käimasolevat hooaega alustanud hästi. Hispaania kõrgliigas on ta nelja kohtumisega löönud kaks väravat. Mänguminuteid on ta La Ligas saanud kõigest 109.

Meistrite liiga kohtumises FC Porto vastu sai Griezmann väljakule 61. minutil ning lõi lõpuks ka võiduvärava.