Antetokounmpost sai sellega alles teine korvpallur, kes sel sajandil suutnud EM-finaalturniiril visata ühes kohtumises üle 40 punkti. Varasemalt on seda suutnud ainult Dirk Nowitzki 2001. aasta EM-finaalturniiril, kui ta viskas pronksikohtumises Hispaania korvi 43 punkti. Vaatamata sellele suutis Hispaania toonase kohtumise 99:90 võita.

Kreeka mängijatest on varasemalt EM-il ühes matšis üle 40 punkti visanud kaks meest, kuid need vägiteod jäid juba eelmisesse sajandisse. 1967. aasta EM-il suutis seda Giorgos Kolokithas (43 punkti Hispaania vastu) ning kokku viiel juhul sai sellega hakkama Nikos Galis. Galise esitustest kõige kuulsam on ilmselt 1989. aasta EM-i poolfinaal, kus ta kostitas NSVL-i 45 punktiga.

EM-finaalturniiril on ühe mängu punktirekordiks 63. Sellise viskepeo pani 1957. aastal püsti belglane Eddy Terrace, vastaseks oli Albaania koondis.

EM-finaalturniiride ajaloos on nüüd ühes mängus üle 40 punkti visanud 12 mängijat.

Järgmisena ootavad Kreekat ja Antetokounmpot ees eestlased. Eesti ja Kreeka kohtumine on kavas neljapäeval kell 18.00. Kreeka on C-alagrupis võitnud seni kõik neli kohtumist ja taganud pääsu kaheksandikfinaali. Eestil on kirjas üks võit ja kolm kaotust ning matš Kreekaga jääb eestlastele sel EM-il viimaseks.