Kreeka juhtis viimase veerandi alguses üheksa punktiga, kuid Horvaatia suutis minut enne lõppu jõuda kahe silma kaugusele (82:84). Siis näitas Kreeka suurim staar Giannis Antetokounmpo klassi. Ta pani esmalt käe peale Ivica Zubaci viskele, surus siis palli korvi ning kulpis ka Jaleen Smithi kaugviske. Lõpusekunditel tabas Antetokounmpo veel koos veaga kahepunktiviske ja realiseeris vabaviske ning Smith saatis koos lõpusireeniga korvi kaugviske.

Võitjate resultatiivseimad olid Tyler Dorsey ja Antetokounmpo võrdselt 27 punktiga. Milwaukee Bucksi vägilane tegi kaksikduubli, hankides 28 mänguminutiga ka 11 lauapalli, 6 korvisöötu ja 3 blokki.

Horvaatia parim oli Smith, kes viskas 23 punkti, võttis viis lauda ja jagas neli resultatiivset söötu. Bojan Bogdanovići arvele kogunes 19 silma.

Selle alagrupi (C) avamängus alistas Ukraina tulemusega 90 : 61 Suurbritannia. Täna kell 22 on sama grupi viimases kohtumises vastamisi Eesti ja Itaalia.

Poola võitis D-grupis Mateusz Ponitka 26 punkti ja üheksa resultatiivse söödu abil Tšehhit 99 : 84. Teises selle grupi mängus on Iisrael alistanud Soome lisaaja järel 89 : 87.