Ferro advokaat Isabelle Colombani rääkis AFP-le, et tänaseks 50-aastane Pierre Bouteyre oli Ferro eratreener ning reisis temaga tihti välisturniiridele. Süüdistuses esitatud vägistamis- ja kallaletungiepisoodid leidsid aset aastatel 2012-2015, kui Ferro oli alaealine, kõige vähem 15-aastane.

Kuriteoteate tegi Ferro 18. augustil. Ilmsiks tuli see täna.

Bouteyrele on esitatud süüdistus võimupositsioonilt alaealise vägistamises ja seksuaalses kallaletungis, kinnitas prokurör Patrice Camberou.

Bouteyre advokaat Virginie Pin ütles, et mees tunnistab, et tal Ferroga suhe oli, kuid väidab, et selles polnud mingit sundi. „Tema sõnul oli see armastuslugu,“ ütles advokaat.

Bouteyre on olnud ka teise Prantsuse tennisisti Alize Cornet' (ATP 40.) treener. Cornet mängib praegu US Openil, kus ta alistas avaringis turniiri tiitlikaitsja Emma Raducanu.

Maailma edetabelis 259. kohale langenud Ferro viimane mäng jääb juulikuusse, kui ta osales Rooma ITF-i turniiril. Sellele eelnenud Wimbledoni suure slämmi turniiril tal kvalifikatsioonist põhitabelisse murda ei õnnestunud.

Belgias sündinud Ferro on võitnud kaks WTA turniiri ning hoidnud 2021. aasta märtsis maailma edetabelis 39. kohta. 2020. aasta Palermo turniiril alistas Ferro finaalis Anett Kontaveidi. Ferro oli siis maailma 53., Kontaveit 22. reket.