Varaste saagiks langesid Aubameyangi mitmed väärisesemed. Röövlite eesmärgiks oli lahti saada ka Aubameyangi kodus asuv šeif ning nii asuti vutimeest intensiivselt ähvardama. Nagu nüüd selgub, siis üks röövlitest lõi Aubameyangi raudkangiga vastu nägu ning vutimees murdis selle tagajärjel lõualuu. Lõpuks langeski kurjategijate saagiks kogu šeifi sisu koos seal sees olnud vääriskivide ja ehetega, kirjutab The Athletic.

33-aastast Aubameyangi on sel suvel seostatud Londoni Chelseasse siirdumisega, kuid nüüd võivad tehingusse tekkida mõrad. Praeguses seisus ei saaks ründaja kohe uut klubi aidata ja seetõttu võib Chelsea oma pilgud suunata mõne teise ründaja poole.

Aubameyangi vigastuspausi pikkus pidi sõltuma sellest, kas traumast paranemiseks on operatsioon vajalik või mitte. Ilmselt võib vigastuspaus kujuneda nelja kuni viie nädala pikkuseks.

Aubameyang liitus Barcelonaga talvel ning seejärel on ta klubi eest saanud kirja 24 mängu ja 13 väravat. Enne seda pallis ta Londoni Arsenalis, kus lõi aastate jooksul 163 mänguga 92 väravat.

Aubameyang elab oma perekonnaga Barcelonas Castelldefelsis. Koos vutimehega olid kodus ka tema kaks last ja abikaasa Alysha Behague. Viimasele oli raudkangiga vastu pead löödud. Arstiabi ta siiski ei vajanud.