Vips kerkis juba esimese ringiga 17. kohale. Ta jätkas tõusmist ning oli mõne ringi järel 13. Kuna Vips käis paljudest konkurentidest hiljem boksis, tõusis ta korra ka neljandaks. Boksipeatuse järel langes ta 16. kohale. Sealt jätkas eestlane taas kohtade parandamist ning ta lõpetas sõidu üheksandal kohal, teenides kaks punkti.

Sõidu võitis Virtousi sõitja Jack Doohan, kes tõusis neljandalt kohalt esimeseks. MM-sarja liider Felipe Drugovich (MP Motorsport) oli teine, kolmanda koha sai Liam Lawson (Carlin).

Üldarvestuses jätkab Vips 87 punktiga kümnendal kohal. Drugovich kindlustas liidrikohta, sest tema lähim jälitaja Theo Pourchaire (ART Grand Prix) katkestas tänase sõidu.

Drugovichil on liidrina koos 205 punkti. Pourchaire on 162 silmaga teine, täna kuuenda koha saanud Logan Sargeant (Carlin) on 127 punktiga kolmas.

Hooaja lõpuni on jäänud kolm etappi, hooaeg jätkub järgmisel nädalavahetusel Hollandis Zandvoorti ringrajal.

ENNE STARTI:

Reedeses kvalifikatsioonis ebaõnnestunud Vips sai ajasõidus 22. koha. Laupäevases sprindis kerkis eestlane viimaselt kohalt 14ndaks. Täna alustab ta taas 22. kohalt jahti punktikohtadele.

Põhisõitu alustab esimeselt kohalt Felipe Drugovich (MP Motorsport), tema kõrvalt stardib Enzo Fittipaldi (Charouz). Teise stardirea hõivasid Logan Sargeant (Carlin) ja Jack Doohan (Virtuosi).

MM-sarja üldliider põhisõidu eel on Drugovich 187 punktiga. Talle järgnevad Theo Pourchaire (162 p) ja Logan Sargeant (119 p). Vips on 85 silmaga kümnes.