Shengelia üritas palli püüda, kuid libastus ja maandus õnnetult õla peale. Väljakult pisarsilmi lahkunud koondise kapten enam mängu ei naasnud. Viimase info kohaselt on vigastus nii tõsine, et jätab ta eemale ka EM-finaalturniirilt, mille ühte alagruppi Gruusia võõrustab, vahendab Basketnews.com.

Mängijateturul vabaagendi staatuses olev Shengelia viidi saalist otse haiglasse. Väljaande teatel „tundub rohkem kui kindel olevat“, et tema õlg pole lihtsalt nihestatud, vaid tegemist on luumurruga.

Esimeste hinnangute kohaselt peab Shengelia tegema paarikuulise mängupausi. Rohkem infot lubas Gruusia korvpalliliit anda täna.

„Toko vigastus on meile suur šokk, aga me peame toime tulema,“ ütles pressikonverentsil Gruusia peatreener Ilias Zouros.

Enne väljakult lahkumist oli Shengelia kogunud 20 punkti ja 4 lauapalli. Gruusia võitis Hollandit Tbilisis 77 : 66 (18 : 18, 17 : 17, 21 : 9, 21 : 22).

Laupäeval kohtub Gruusia võõrsil Itaaliaga. Kodusel EM-il mängitakse Hispaania, Türgi, Montenegro, Belgia ja Bulgaariaga.