Eelmisel hooajal mängis 25-aastane ja 206 cm pikk pallur Soomes Karhu Basket meeskonnas. 16 mänguga teenis ta keskmiselt 15,3 mänguminutit, mille jooksul viskas 8,1 punkti ning võttis 4,1 lauda.

Ameerika Ühendriikidest pärit mängumees tahab end uues liigas proovile panna, teatab KK Viimsi kodelehekülg.

„Olen väga tänulik, et saan liituda Viimsi korvpalliklubiga. Minu agendi kirjelduste põhjal, on Eesti-Läti ühisliigas tugev tase ning soovin end kõrgel tasemel proovile panna. Pärast hooaja lõppu Soomes oli võimalus Tallinnat külastada. Imeilus linn ning nüüd on mul suurepärane võimalus näha ja õppida Eestit lähemalt tundma. Kõige olulisem on olla kasulik oma meeskonna jaoks. Soome liigas ei saanud ma ülemäära palju mänguaega, kuna meie meeskonnas oli kokku viis välismängijat. Platsile saades, andsin endast parima, kuid ei realiseerinud kogu potentsiaali. Mul on hea meel, et saan mängida Viimsis,“ on Toppin enne hooaja algust väga elevil.

Abitreener Kristjan Evart: „Malik toob kindlasti korvialusesse tsooni jõudu juurde ning temast on palju abi laua kontrollimisel. Mees on võimeline hoidma kiiret mängutempot.“