Running back'i positsioonil mänginud Frank Gore on Ameerika jalgpalli liiga NFL-i legend, kes 16 hooaega kestnud karjääris kandis palli 16 000 jardi, mis on kõigi aegade paremuselt kolmas tulemus. 2020. aasta järel Ameerika jalgpalliga lõpparve teinud mehest sai seejärel poksija, ent sel suvel sattus ta suurde pahandusse. Kui varem oli teada, et Gorel oli tüli naisterahvaga, siis avaldatud dokumentidest selgub, et asi oli märgatavalt tõsisem.

Politsei väitel tekkis Gore'il 31. juuli varahommikul 28-aastase naisega tüli, mille kulminatsiooniks haaras ta alasti kaaslasel juustest kinni ja lohistas teda mööda Tropicana Casino Havana hotelli 59. korruse koridori. Atlantic City politsei väitel saabusid nad sündmuspaika hommikul kell kaheksa, ent kuna naisel polnud nähtavaid vigastusi, siis mehe käsi raudu ei pandud.

Päev hiljem esitati 39-aastasele Gore'ile süüdistus kallaletungis, politsei väitel asub kohus sportlase juhtumit arutama selle aasta oktoobris. NFL-i äss ise pole asja avalikult kommenteerinud.

Tegu pole sugugi esimese korraga, kui NFL-i tähed käituvad naistega lubamatult. Näiteks sel suvel kütab kirgi Cleveland Brownsi mängujuhi Deshaun Watsoni kaasus, kes väidetavalt tikkus sobimatult ligi ja paljastas end mõnekümnele naissoost massöörile. Kuigi sealgi on kohtulahingud alles tulemas, siis karistati meest kuuemängulise võistluskeeluga.

Paljude fännide meelest on selline karistus liialt leebe, liiatigi osales Watson sel nädalal hooajaeelses kontrollmängus. NFL-i juht Roger Goodell möönis, et sportlase käitumine oli šokeeriv ja koletislik, mistap tõenäoliselt saab ta lõpuks siiski pikema võistluskeelu.