Bosnia alistas eile toimunud kohtumises Belgia tulemusega 74:68. Võitjate kasuks 14 punkti visanud Musa rääkis mängujärgses intervjuus, et kuna meeskond pole pikalt mängida saanud, siis on neil veel kõvasti arenemisruumi.

„See oli meie esimene mäng pärast pikka ettevalmistust ning võit andis kindlasti enesekindlusele palju juurde. Kohtumise alguses olime pisut roostes ja mängijad ei suutnud endast parimat anda, aga üritame seda järgmistes mängudes parandada,“ võttis 23-aastane bosnialane kohtumise kokku.

Musa rääkis lähemalt ka sellest, mida Bosnial kohtumises Eestiga jälgida tuleks. „Peame olema hästi organiseeritud ja täielikult keskendunud. Eesti on suurepärane meeskond ning loodetavasti suudame eelmises kohtumises tehtud eksimusi nende vastu vältida.“

„Eestil on suurepärased viskajad. Nad on konkurentsivõimelised ja väljakul midagi niisama lihtsalt ei anna. Kaks eestlast mängisid Hispaania kõrgliigas ja tean neid hästi,“ lisas Musa, kes sõlmis algavaks hooajaks Madridi Realiga kaheaastase lepingu.

Vaata täispikka videointervjuud, kus tehakse juttu ka sügisel algavatest Euroopa meistrivõistlustest!

Täna kell 17 algavat Eesti ja Bosnia vastasseisu on võimalik vaadata Delfi TV vahendusel. Ülekanne on tasuta Delfi Kogupaketi tellijatele.