„Hapoel on küllaltki suur ja ajalooga klubi,“ ütles Vene Delfi videointervjuus. „Neil on väga korralik fännibaas ja nad mängivad FIBA Meistrite liigas. Treeneri ja peamänedžeriga oli enne lepingu sõlmimist väike jutuajamine. Mulle tundus, et olime ühel lainel. Nägime suurt pilti sarnaselt. Kõik tundus sobivat.“

Hapoeli serblasest peatreeneri Aleksandar Džikiciga on Vene pika karjääri jooksul pisut kokku puutunud. Näiteks hooajal 2011/2012 esindas Vene Kaunase Baltaid, Džikic tüüris teist Leedu klubi Vilniuse Lietuvos rytast.

„Sellest ajast ma väga hästi teda ei mäleta. Ja esialgu me mängust ei rääkinud, pigem muudest asjadest,“ sõnas Vene. Üks detail sai siiski paika - Džikic näeb teda Hapoelis suure ääre positsioonil.

Suvel seostati 31-aastast Venet pikalt Itaalia klubidega, näiteks tegid talle pakkumise Pesaro ja eelmise hooaja tööandja Varese. „Seda võib öelda, et võrreldes Itaalia variantidega tundus Hapoeli pakkumine parem,“ märkis Vene.

Vaata lisaks videost, millisena näeb Vene Eesti koondise seisu enne kohtumisi Belgia ning Bosnia ja Hertsegoviinaga. Eesti võõrustab Tartus Belgiat reedel, Bosnia ja Hertsegoviinaga mängitakse pühapäeval.

Galerii Eesti koondise treeningult Tartus:

***

Käesolevast reedest pühapäevani võõrustab Eesti korvpallikoondis Tartus Ilmar Kullami nimelisel turniiril Belgia ning Bosia ja Hertsegoviina koondist. Eesti mängib Belgiaga reedel kell 19 ja Bosniaga pühapäeval kell 17. Laupäeval kell 18 kohtuvad Belgia ja Bosnia. Kõikidest kohtumistest vahendab Delfi Kogupaketi tellijatele otseülekannet Delfi TV.