Kireva karjääriga 208 cm pikkune ning 31-aastane tsenter tuleb laenule Prantsusmaa meeskonnast Chalon.

Oma karjääri alustas lätlane BK Ventspilsi ridades, kus aastatel 2009-2014 veetis kokku 4 hooaega vahepeatustega Liepajas ja Mitteldeutscher BC-s (Saksamaa).

Edasi viis mängumehe karjäär ta Riia VEF’i, kus Meiers veetis kokku kaks hooaega. Seejärel liitus ta Kaasani Unicsiga, kuid peale kaht mängu lahkus meeskonnast ning sõlmis kaheaastase lepingu Krasnojarski Enisey meeskonnaga.

2019 suvel liikus Meiers edasi Montenegrosse Buducnost Voli meeskonda, kuid peale kesist hooaega ABA liigas naases Meiers VTB Ühisliigasse, kui sõlmis lepingu Astana meeskonnaga, kust ta poole hooaja pealt osteti üle Prantsusmaa meistriliiga meeskonda Chalon. Eelmisel hooajal mängis Meiers laenulepingu alusel Poola meeskonnas Wroclawi Slask.

Peatreener Heiko Rannula sõnul otsiti pikalt ühte traditsioonilist pikka ja ühte kaitsele ning lauavõitluse orienteeritud mängijat, kuid kui selgus, et Martins saadaval on keskenduti täielikult temale. „Tal on kõrgel tasemel mängimise kogemused ja kvaliteet, mis annab meeskonnale tugeva lisakäigu. Tegemist on mängijaga kelle peale saab rünnakut üles ehitada.“

Lisaks Meiersile on Cramo meeskonnaga lepingu sõlminud ääremängijad Hugo Toom, Artur Konontšuk, Kristjan Kitsing, Taavi Jurkatamm ja Tanel Kurbas ning tagamängijad Martin Dorbek, Wes Van Beck, Alterique Gilbert, Oleksandr Kovliar.