Mitmekülgne äärekaitsja, kes võib mängida ka poolkaitses, sõlmis klubiga pikaajalise lepingu, mille täpset pikkust Arsenal ei avaldanud. BBC teatel pidi Arsenal 25-aastase Zintšenko eest välja käima ligi 35 miljonit eurot. Koos boonustega võib summa kasvada veel kahe miljoni euro võrra.

Zintšenko on järjekordne mängija, kelle City mõnele teisele koduse kõrgliiga tippklubile maha müüs. Arsenal ostis juuli alguses ligi 53 miljoni euro eest City ründaja Gabriel Jesusi. Lisaks liikus Raheem Sterling 60 miljoni euro eest Londoni Chelseasse. Meedias on Chelseaga seostatud ka City keskkaitsjat Nathan Aket.

Zintšenko on City ridadesse kuulunud alates 2016. aastast. Ukrainlane võitis klubiga neli Inglismaa meistritiitlit. Lõpenud hooajal sai ta kõikide sarjade peale kirja 28 mängu. Ukraina koondise eest on tal kirjas 52 kohtumist ning kaheksa väravat.

Arsenal on sel suvel teinud viis ostu. Lisaks kahele City mängijale toodi Sao Paulost ääreründaja Marquinhos, USA klubist New England Revolutionist väravavaht Matt Turner ja FC Portost poolkaitsja Fabio Vieira.