Clark andis kodusel MM-etapil kolmanda koha saanud Tänakule kümne palli süsteemis hindeks kaheksa. „Tänak võitles nagu tiiger, et pakkuda Tartusse kogunenud Eesti fänniarmeele seda, mida nad lootsid näha. Paraku oli maailmameistri jaoks tegemist järjekordse pettumust valmistava edutu heitlusega,“ alustas Clark. „Poodiumikoht oleks paljude sõitjate jaoks korralik tulemus, kuid mitte Tänakule tema koduväljakul.“

„Reede hommikul nägime teda parimal tasemel. Pole küsimustki, et ta läks Rally Estoniale vastu teadmises, et on tagaajaja rollis. Tänakul oli aga selge eesmärk anda avakatsetel endast kõik ning näha, kuhu see ta viib,“ jätkas ralliajakirjanik. „Ta sõitis kartmatult ja briljantselt, kuid jäi ikka Toyotadele alla.“

„Sellel hetkel oli kurb näha, kuidas Tänak peab leppima kolmanda kohaga ning jääma ilmselt ootama, et esimesed kaks meest (Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä) libastuksid. Paraku on see Tänaku jaoks praegu kurb reaalsus. Ta võib olla briljantselt kiire ja julge, aga auto ei suuda pakkuda tulemusi, mida sõitja väärib,“ arutles Clark.

Teistest Hyundai sõitjatest teenis Thierry Neuville kuus ja Oliver Solberg viis punkti. Tänakust kõrgem hinne jagati vaid Rally Estoniat valitsenud Kalle Rovanperäle, kes teenis Clarkilt üheksa silma. Tiimikaaslane Elfyn Evans sai seitse, Esapekka Lappi ja Takamoto Katsuta kuus punkti.

Kõige karmimalt hindas Clark M-Spordi mehi: Craig Breen (2/10), Gus Greensmith (3/10), Adrien Fourmaux (5/10) ja Pierre-Louis Loubet (2/10). Clarki mõtetest saab pikemalt lugeda siit.