Esimene poolaeg kulges tasavägiselt ja eestlased pääsesid puhkama napis 38:37 eduseisus. Puhkepausi järel tegi Eesti peagi 9:0 spurdi, mis viis nad ette kümne silmaga ja viimase veerandi eel oli edu veel viis punkti.

Kuigi eestlased olid veel 1.05 enne matši lõppu ees nelja punktiga, siis järgmised viis silma said islandlased. Kaotusseisust tõi Eestile raske 85:83 võidu Sverre Aava kaheksa sekundit enne kohtumise lõppu tabatud nurgakolmene.

Eesti koondise parimaks kerkis mängujuhi positsioonil ohje kindlalt enda käes hoidnud Kasper Suurorg, kes kogus 32 minutiga 18 punkti, 10 resultatiivset söötu, 4 lauapalli ja koguni 7 vaheltlõiget. Võiduviskele söödu andnud tagamehe efektiivsustegur oli 31.

Pingilt alustanud Gregor Kuuba panustas 22 minutiga 15 punkti, kuid langes kaitses liiga kerge kukkumise eest saadud tehnilise veaga enneaegselt pingile. Markus Ilver kogus 14 silma ja 9 lauapalli ning Joonas Riismaa tõi 10 punkti. Islandi poolelt tegi enim pahandust Thorvaldur Arnason, kes keerutas korvi alt 25 silma, hankis 5 lauapalli ja tegi 3 vaheltlõiget.

Laupäeval on Eesti koondisel mänguvaba päev ning pühapäeval kohtutakse järgmises alagrupimatšis Hollandiga.

Eesti U20 koondise koosseis Tbilisis:
Joonas Riismaa (Happy Casa Brindisi, ITA)
Kasper Suurorg (St. Francis Terriers, USA)
Gregor Kuuba (Libertas Livorno, ITA)
Johannes Kirsipuu (Central Arkansas Bears, USA)
Markus Ruubel (Rapla Korvpallikool)
Sverre Aav (Pärnumaa Korvpall)
Ken-Martti Reinart (TTÜ Korvpallikool)
Mait Peterson (Fortitudo Agrigento, ITA)
Kaspar Sepp (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi)
Joosep Heinla (TTÜ Korvpallikool)
Ralf Küttis (TTÜ Korvpallikool)
Markus Ilver (Wisconsin Badgers, USA)