24-aastane rahvuskoondise diagonaalründaja jäi klubi peatreenerile Filippo Schiavole silma juba hooajal 2019/2020, mil Laak mängis Itaalia klubi Chieri eest. „Itaalias veedetud kahe aasta jooksul tõestas ta end potentsiaalika mängijana,“ sõnas Schiavo pressiteate vahendusel. „Ta on oma rahvuskoondise liidreid, mis näitab, et ta suudab võtta vastutust ja sellega intelligentselt tegeleda. Pühendumus, jõud ja energia on sõnad, mis mul teda iseloomustades pähe tulevad.“

Laak võttis möödunud talvel pärast pärast Saksamaal Schwerini Palmbergi klubist töökoha kaotamist esmalt aja maha. Siis hakkas ta tegutsema portaali Võrkpall24 peatoimetajana ning naasis Eesti meistriliigasse, kus esindas Viljandi Metalli. Laak on välismaal varasemalt mänginud ka Soomes Salo Viesti ridades.

Tänavu suvel osales Laak koos Eesti naiskonnaga Euroopa Hõbeliigas. Eestlannad said A-alagrupis Rootsi, Portugali ja Sloveenia järel ning Luksemburgi ees neljanda koha.

Cannes on tulnud 21-kordseks Prantsusmaa meistriks, lisaks võitnud 20 Prantsusmaa karikat ja kahel korral Meistrite liiga. Lõppenud hooajal jõudis Cannes kohalikus kõrgliigas poolfinaali. Klubi viimane Meistrite Liiga triumf pärineb 2003. aastast.