On elementaarne, et kooli tuleb kaasa võtta aabits, randa minnes päevitusriided ning tennisemängul võiks abi olla reketist. Suur oli Prantsuse tenniseässa Ugo Humberti (ATP 112.) üllatus, kui ta avastas Wimbledoni teise ringi mängu eel kotist reketit võttes, et just see tal maha jäigi.

Eilne mäng Humberti ja maailma kuuenda reketi Casper Ruudi vahel Wimbledoni 2. väljakul oli juba niigi vihma tõttu poolteist tundi viibinud ning lükkus Humberti hajameelsuse tõttu veelgi edasi. Prantslasele tõttas appi vabatahtlik, kes talle kolm reketit tõi. Kuhu Humbert need maha jätnud oli, pole teada.

„Mul pole ühtegi reketit – vabandust sellepärast,“ ütles Humbert pukikohtunikule, kui too oli mängijad loosimiseks endaga võrgu äärde kutsunud.

Kui reketid lõpuks vabatahtlikuga väljakule saabusid, tervitas juhtunust ilmselgelt lõbustatud publik seda rõõmuhõisete ja aplausiga.

Humberti näis kentsakas vahejuhtum segavat vaid õige pisut. Ta kaotas Ruudile esimese seti 3 : 6, kuid võitis kolm järgmist 6 : 2, 7 : 5 ja 6 : 4.

Oma parimal suure slämmi turniiril, 2019. aasta Wimbledonil neljandasse ringi jõudnud Humbert kohtub kolmandas ringis ehk 32 parema seas belglase David Goffiniga (ATP 58.), kes alistas 6 : 1, 6 : 2, 6 : 4 31. paigutusega argentiinlase Sebastian Baezi. Selle vastasseisu võitja saab endale neljandaks ringiks vastaseks kas 23. asetusega ameeriklase Francis Tiafoe või kasahhi Aleksandr Bubliki (ATP 38.).

Norralase Ruudi väljalangemine nii varases faasis ei ole väga suur üllatus, sest kogu oma karjääri peale on ta muruväljakul võitnud vaid neli ja kaotanud kaheksa matši.