Kohtumine algas Levadia jaoks hästi, kui juba 5. minutil viis Zakaria Beglarishvili penaltist eestlased juhtima. 11 m karistuslöögi teenis Robert Kirss.

Vikingur vastas aga kiiresti ning juba 10. minutil tõi Douglas Mclagan tabloole viiginumbrid. 27. minutil viis Kristall Mani Ingason juba kodumeeskonna juhtima. Avapoolaja esimesel üleminutil sai tabamuse kirja Halldor Smari Sigurdsson. Antud olukorras lõi Levadia puurilukk Karl Andre Vallner palli vastu Sigurssoni ja nii mänguvahend võrku lendaski. Kordusest oli näha, et pall tabas islandlase kätt, kuid seda kohtunik ei näinud.

49. minutil sai islandlaste poolelt tabamuse kirja Nikolaj Hansen. 71. minutil tegi skoori Helgi Gudjonsson ja 77. minutil vormistas lõppseisu Julius Magnusson.

Levadia jätkab nüüd mängudega Konverentsiliiga teises eelringis, kus vastaseks on Shamrock Roversi (Iirimaa) ja Hiberniansi (Malta) duelli kaotaja.

Vikingur mängib aga juba reedel eel-eelringi finaalis Andorra meistri Inter Club d’Escaldesega. Finaali võitja saab Meistrite liiga esimeses eelringis mängida Rootsi meistri Malmöga.