Manchester Unitedis mängiv Ronaldo on Instagramis mitmel korral oma autosid esitlenud. 2017. aasta veebruaris jagas Ronaldo pilti uuest Bugatti Veyronine’ist, mille hind oli ostmise hetkel olnud umbes paar miljonit eurot.

Mallorca ajalehe Ultima Hora teatel ei ole kõnealune sõiduk praegu enam samas seisukorras, kuna tegi esmaspäeva hommikul Bunyola linnas avarii. Ronaldo luksusauto väljus juhi kontrolli alt ja kihutas vastu ühe elumaja aeda. Seejuures ei istunud jalgpallitäht ise juhiistmel, vaid ajakirjanduse andmetel juhtis autot üks Ronaldo töötajatest.

Kui juht vigastada ei saanud, siis kalli masina kohta seda öelda ei saa. Mallorca ajaleht teatab, et luksusauto avarii tekitas kohalikes elanikes suurt uudishimu ning päeva jooksul kogunes õnnetuspaigale palju silmapaare.

Õnnetu avarii Ronaldole tõenäoliselt suurt peavalu ei valmista, sest ta võiks osta sarnaseid autosid oma aastapalga juures 55 tükki aastas. Finantsväljaande Forbes andmetel teenib portugallane 2022. aastal kokku 110 miljonit eurot ning on seega Lionel Messi ja LeBron Jamesi järel maailmas kolmas enimteeniv sportlane.