Kogenud Endreksoni ja Raja kõrval tänavu neljapaati tõusnud Poolaku ja Kushteyni jaoks oli see esimene kord MK-sarjas poodiumile kerkida. „Eks lõpptulemus tuli endale ka üllatusena. Võistluse ajal oli tugev küljetuul ja kuna paatkond pole veel pikalt kokku sõitnud, siis seda arvesse võttes saime hästi hakkama. Eelnevalt tehtud kiirendused ei olnud tegelikult üldse paljulubavad,“ tunnistas Endrekson.

Sama nelik läheb tänavu ka hooaja kolmandale MK-etapile ning ka EM-ile ning MM-ile. „Potentsiaali on sellel paatkonnal kindlasti, eriti koostöö osas. Johann on eessõudjana hästi paindlik. Tuleviku mõttes on paatkonnal veel arenguruumi. Arenguruumi on ka füüsise poole pealt,“ lisas Endrekson. „Nüüd jätkuvad koormustreeningud. Tiitlivõistluste eel on vaja veel võistluskogemust ja seetõttu läheme ka järgmisele MK-etapile.“

Endreksoni sõnul sobib talle koostöö 25-aastase Poolaku ja 22-aastase Kushteyniga väga hästi. „Noored mehed motiveerivad, see on äge. Kui kõik tahavad kõvasti teha, siis mina ei saa ka piduriks hakata. Nemad tahavad õppida ja meie (Allariga) õpime ka. Kõik peavad ühise panuse andma. Vanas asjas ei saa kinni olla,“ tunnistas 43-aastane Endrekson, et koostöö paatkonnas sujub.