Verstappen edestas finišis Carlos Sainzi (Ferrari) vähem kui sekundiga. Red Bulli sõitja oli sõidu jooksul välja võidelnud ligi kümnesekundilise edu, aga umbes 20 ringi enne lõppu sõitis Yuki Tsunoda (AlphaTauri) seina ning rajale toodi turvaauto. Sainz püsis viimased kümmekond ringi Verstappenist vähem kui sekundi kaugusel, kuid kordagi möödasõidule ei pääsenud.

Kolmandal kohal lõpetas Mercedese sõitja Lewis Hamilton, kellele see oli tänavu teiseks poodiumikohaks ja esimeseks alates hooaja avaetapist. Esikolmikule järgnesid George Russell (Mercedes), Charles Leclerc (Ferrari) ja Esteban Ocon (Alpine). Võistlust teisena alustanud Oconi tiimikaaslane Fernando Alonso sai seitsmenda koha, esikümnesse mahtusid veel Alfa Romeo sõitjad Valtteri Bottas ja Guanyu Zhou ning Aston Martini piloot Lance Stroll.

Võistluse katkestasid Sergio Perez (Red Bull), Mick Schumacher (Haas) ja Tsunoda.

Hooaja kuuenda võidu teeninud Verstappenil on liidrina koos 175 punkti. Talle järgnevad Perez (129 p) ja Leclerc (126 p). Meeskondlikus arvestuses on Red Bullil liidrina koos 304 punkti. Ferrari asub 228 silmaga teisel ja Mercedes 188 punktiga kolmandal kohal.

Hooaeg jätkub 3. juulil Suurbritannia GP-ga.