Mitmed meediaväljaanded on kirjutanud, et PSG sooviks rahaks teha maailma kõige kallima jalgpalluri Neymari. PSG maksis 2017. aastal Neymari eest 222 miljonit eurot, kuid brasiillane ei ole seni suutnud talle pandud ootusi õigustada. Lisaks on PSG-le pinnuks silmas 30-aastase Neymari peolembus.

Marca kirjutab, et PSG maksab Neymarile aastas ligemale 50 miljonit eurot ning praeguses olukorras ei ole ükski teine klubi valmis brasiillasele sellist töötasu maksma. Marca sõnul ei soovi Neymar seetõttu ka Pariisist lahkuda.

Kui PSG võiks leida mõne klubi, kes oleks valmis Neymari ostma, siis praeguse seisuga ei ole ühtegi tiimi, kes oleks valmis brasiillase palgasoovi rahuldama. Neymari lähikondlased ongi nüüdseks mitteametlikult kinnitanud, et brasiillane ei kavatse Pariisist lahkuda.

Neymar on viie hooaja jooksul pidanud PSG eest 144 kohtumist ning löönud 100 väravat. Lõppenud hooajal olid antud numbrid vastavalt 28 ja 13.

Neymariga samal ajal PSG-ga liitunud Kylian Mbappe on sama ajaga saanud kirja 217 mängu ja 171 väravat. Lõppenud hooajal mängis prantslane 46 mängu ja lõi 39 väravat.