Sprindi võitis 20-aastane taanlane Frederik Vesti. Teise koha sai Jehan Daruvala ja kolmanda koha Liam Lawson, kes oli startinud vahetult Vipsi ees üheksandalt kohalt.

Vips tõusis stardiga koha võrra ehk üheksandaks ning kerkis hiljem ka viimasele punktikohale (kaheksandaks). Võistluse teises pooles tuli rajale turvaauto, sest Dennis Hauger sõitis kurvist väljudes seina. Kui turvaauto paar ringi hiljem lahkus, kaotas Vips koheselt kaks kohta ning lisaks surus Enzo Fittipaldi eestlase ohtliku manöövriga rajalt välja. Sellega oli Vipsi võistlus rikutud, sest ta langes viimaseks ehk 19ndaks.

Lõpuga suutis eestlane oma kohta parandada, ent 12. positsioon talle punktilisa ei toonud.

MM-sarja üldliider Felipe Drugovich sai viienda koha ning tal on nüüd 117 punkti. Järgnevad Theo Pourchaire 83, Daruvala 61 ja Marcus Armstrong 55 silmaga. Vips jätkab viiendal kohal 51 punktiga.

Kvalifikatsioon

Vips (Hitech Grand Prix) kihutas kvalifikatsioonis välja kiireima aja 1.53,762 ning edestas oma endist tiimikaaslast Liam Lawsonit (Carlin) 0,163 ja Dennis Haugerit (Prema) 0,211 sekundiga.

Srindisõitu, mille stardiks pööratakse esikümme pea peale, alustab esikohalt Jake Hughes.

Vips tunnistas, et võistluseks suuri plaane ta ei tee. „Sa ei saa [plaane teha]. Ausalt öeldes ei saagi ühegi võidusõidu jaoks päris plaani teha. See on omamoodi äraarvamismäng, ka F2-s toimuva strateegiaga. Eriti sprindivõistlusel ei saa sul plaani olla. Tavaliselt on see üsna segane võistlus. Ma arvan, et eelmine aasta oli üsna puhas sõit, aga eriti siin Bakuus ei saa ette planeerida,“ vaatas eestlane võistlusele ette.

Blogi avamine võib võtta hetke aega, vajadusel uuenda lehte.