Teisele kohale jäi legendaarne Šotimaa ralliäss, 1995. aasta maailmameister Colin McRae, keda toetas 17,8 protsenti hääletajatest.

Kolmandaks hääletati 6,5-protsendilise toetusega Saksamaa legend Walter Röhrl, kes on kahekordne maailmameister (1980, 1982).

Neljandaks osutus hispaanlane Carlos Sainz, kes võitis samuti kaks maailmameistritiitlit (1990, 1992). Hispaania legend kogus 5,8 protsenti häältest.

Parima soomlasena valiti viiendaks neljakordne maailmameister Tommi Mäkinen 4,9 protsendiga. Mäkinen edestas ka kaheksakordset maailmameistrit, prantslast Sebastien Ogier`d, kes jäi 3,5 protsendiga kuuendaks.

Autosport avalikustaski vaid edetabeli esimesed kuus nime. Esikuuikusse ei mahtunud ka neljakordne maailmameister Juha Kankkunen (1,5% häältest), kahekordne maailmameister Marcus Grönholm (3%) ja ainus inglasest maailmameister Richard Burns (2,3%).

Mainekas ajakiri lisab, et üldse said hääli 30 rallimeest, teiste seas ka Markko Märtin, põhjaiirlane Kris Meeke ja hetkel MM-sarja juhtiv Kalle Rovanperä. Ilmselt sai hääli ka 2019. aasta maailmameister Ott Tänak, kuid Autosport pole seda eraldi välja toonud.