Tuuli kukkus Portugalis Estorilis toimunud etapi treeningul. Soomlase jalg jäi keti ja ratta vahele. Esimene operatsioon tehti juba samal päeval.

"Esimese operatsiooniga, mis tehti pühapäeval üritati midagi küünte juures fikseerida. Vigastus oli nii tõsine, et varbad ei ärganud ka peale operatsiooni ellu," kirjutas Tuuli Instagramis.

"Teine operatsioon oli neljapäeval ning kahjuks pidid nad mu kolm varvast amputeerima. Olen praegu suurtes valudes, veel suurem on närvivalu. Tundub, et kolmapäeval saan tagasi koju lennata."

Avariijärgsel päeval rääkis Tuuli Iltalehtile järgmist: "Alguses ma vaatasin, et mõned varbad on otsast ära tulnud. Õigemini polegi ma veel oma varbaid näinud. Loodan, et kõik on korras. Osade varvaste nahk oli täiesti maha tulnud, ainult luud olid näha."

"Ratas viskas mind lihtsalt õhku niimoodi, et jalg jäi ratta ja ktei vahele. Ma ei tea, kuidas see võimalik on. Ilmselt väga halb õnn," lisas ta.

Enne õnnetust hoidis Tuuli MM-sarjas viiendat kohta, peale Portugali etapi nädalavahetust langes ta seitsmendaks. Hannes Soomer on kolme etapi järel kaheksas.