Viaplay ja Euroopa jalgpalliliit UEFA on leppinud kokku pikaajalise koostöö kuni 2028. aastani. Jalgpallifännid saavad alates juunist nautida vähemalt 60 rahvuskoondiste mängu ning üle 1200 matši üle terve Euroopa. Rahvuskoondise otseülekanded on eestikeelsete kommentaaridega ning mängu analüüsitakse stuudios.

„Meie pikaajaline eesmärk, millesse jätkuvalt investeerime, on pakkuda Balti riikide vaatajatele parima kvaliteediga spordisisu. See on esimene kord, mil spordivõistluste otseülekandeid saab vaadata voogedastusplatvormil. Jalgpallifännid võivad loota UEFA Rahvuste liiga tipptasemel ülekannetele – mängude ajal on jalgpallistuudios kohal eksperdid ja kohalikud kommentaatorid,” kinnitab Viaplay Baltimaade peatoimetaja Olafs Jākabsons.

Eesti jalgpallikoondise mänge saab tasuta vaadata, registreerides endale konto platvormil www.viaplay.ee. Konto loomine on tasuta ning Eesti koondise mängude vaatamiseks ei pea pangaandmeid lisama. Tasuta konto on võimalik luua 48 tundi enne esimest koondise mängu Viaplays. Lisaks pakub platvorm võimalust vaadata tasuta üht Euroopa tähtsat mängu päevadel, mil Eesti jalgpallikoondis ei mängi.

Eesti koondise kapteni Konstantin Vassiljevi sõnul on mängijate jaoks väga oluline, et koondise fännid saaksid mänge mugavalt jälgida. „Anname väljakul endast alati maksimumi ja teame, et meid saadab fännide toetus. Loodame, et Viaplay loob head võimalused Eesti koondise toetamiseks ka ekraanide vahendusel,” rääkis Vassiljev.

Eesti meeste koondise jaoks algab Rahvuste liiga 2. juunil, kui A. Le Coq Arenal võõrustatakse San Marinot. Nädal hiljem, 9. juunil on võõrsil vastaseks Malta. Seejärel peetakse 13. juunil võõrsil maavõistlus Albaaniaga.