Teine Toyota sõitja, Elfyn Evans ja Hyundai piloot Dani Sordo said 8 punkti. Seitsme punkti vääriliseks hinnati Takamoto Katsuta (Toyota) ja Thierry Neuville`i (Hyundai) esitus.

Ott Tänak (Hyundai) sai Clarkilt kuus punkti. Ralliekspert kirjutas eestlase kohta: "Kui me räägime sellest, et Rovanperä oli peaaegu puutumatu, siis see ei ole nii seetõttu, et WRC-s puuduks mehed, kes suudavad temaga konkureerida. Põhjus on selles, et meil ei ole sõitjad õigetes autodes, millega oleks võimalik konkureerida. Ja Tänak on siinkohal ehe näide. Masendav on näha Oti talendi ja ülimate võimetega sõitjat järjekordse ralli järel nii pettununa. See pidi olema aasta, kus näeme Tänakut tiitli eest heitlemas, aga võin öelda, et seda ei juhtu kindlasti."

"Kui küsisin temalt [Tänak], mida tema auto juures eeskätt parandada oleks vaja, andis ta ühesõnalise vastuse "kõike". Sarnaselt Neuville`ile on Tänak liiga hea, et lõpetada nii kaugel ja võitjast peaaegu viis minutit maas. Ja sarnaselt Neuville`ile pead sa mõtlema, kui kaua on Tänak valmis seda olukorda taluma," lisas Clark.

M-Spordi sõitjatest said Craig Breen ja Gus Greensmith parimatena viis punkti. Ebaõnnestunud vanameistrid Sebastien Loeb ja Sebastien Ogier teenisid seekord vastavalt neli ja kaks punkti.