Alates vabatreeningutest näitasid meie piloodid juba parimaid aegu ja ajasõidust võttiski arvatult klassis F-500 võiduAabrams, klassis F-125 Marek Peeba ja Joonas Lemberil oli teine aeg, kaotades Peebale ainult 0,25 sekundit.

F-500 esimene võistlussõit ebaõnnestus. Aabrams sai hea stardi ja juhtis sõitu kuni neljanda ringini, kui itaallase Rossi ja slovakk Jungi kokkupõrkest tõsteti punane lipp ja sõit katkestati. Kordustardist sai Aabrams samuti hea lähte, kui juba esimeses pöördepois lõhkus Andrea Ongari Itaaliast mõlemad pöördepoid ja sõit katkestati ning rohkem kordusstarte ei järgnenud. Punkte keegi kirja ei saanud.

Pühapäeval toimunud teises sõidus suutis jällegi Ongari lõhkuda kaks poid ja viia sõit kordusstarti. Aabrams sai hea lähte ja juhtis sõitu pikalt kuni ruudulipuni. Teine oli Attila Havas Ungraist ja kolmas Marcin Zielinski Poolast. Kolmas sõit pidi ära otsustama etapivõitja. Aabrams startis esikohalt, aga vahetult ennem fooritulede kustumist läks Aabramsi põlv vastu trimmi lülitit ja start oli rikutud. Esimesse pöördesse jõudis ta üheksandana. Kaheksa ringijooksul möödus ta mitmest võistlejast ja viimasel sirgel suutis tõusta veel kaks kohta ning lõpetas sõidu neljandana. Havas võitis sõidu ja sellega koos ka etapi. Aabrams teenis teise koha. "Väikseid apse ikka juhtub, aga hooaeg alles algas ja kiirust meil jagub, et selle aasta tiitli eest võidelda," rääkis Aabrams peale võistlust.

F-125 võistlus kujunes aga väga põnevaks. Esimesse sõitu startisid eestlased kõrvuti, aga Lemberil ei olnud paadil piisavalt hea start ning kui Peeba hakkas sõitu juhtima kohe algusest, siis Lember pidi ennast tagant sõitma mitu kohta ettepoole, et saada kolmas positsioon. Eestlaste vahel olnud poolakas Sebastian Kecinskil ei olnud nii palju kiirust kui Lemberil, aga selle eest suur sõidukogemus, millega ta noore piloodi kõik püüded mööduda tõrjus. Sõiduvõit läks Peebale, Kecinski teine ja Lember lõpetas kolmandana.

Pühapäeva esimeses sõidus sai Peeba parima stardi ja asus sõitu juhtima, kuid neljandal ringil lagunes mootoril kollektor ja hoog rauges. Edasi algas esikohavõistlus Lemberi, ameeriklase Todd Andersoni ja bulgaarlase Viktor Lubenovi vahel. Lember suutis osava sõiduga võtta liidripositsiooni ning võita teise sõidu. Anderson oli teine ja Lubenov kolmas. Kolmandas sõidus startis Peeba viimaselt positsioonilt, aga peale esimest pöördepoid oli ta juba sõitu juhtimas. Lember oli esimeses pöördes viies, kuid asus kohe konkurente jälitama. Juba sõidu alguses ütles Peeba paadimootor üles ja sõit tuli katkestada. Lember aga näitas järjekordselt head sõiduoskust ning tuli Lubenovi ja Kecinski ees esimeseks.

Kolme sõidu kokkuvõttes tuli F-125 klassi MM-sarja etapivõitjaks Joonas Lember, teine koht kuulus Sebastian Kecinskile ja kolmandaks tuli Todd Anderson. "Meie jaoks on siiani uskumatu, milliseks see MM-etapp kujunes. Meie eesmärgiks oli etapp läbi sõita ja tehnika terveks jätta aga, sellist tulemust ei oodanud meist keegi. Oli meilgi väikesi probleeme, aga õnneks sõitude alguseks said nad korda tehtud. Suured tänud meeskonnale ja kõigile, kes mind etapivõidule aitasid!" võttis Lember võistluse kokku.

Järgmine HydroGP etapp sõidetakse juuni keskel Itaalias Borettos.