Eesti vehklemistreener Helen Nelis-Naukas teatas sotsiaalmeedias, et kuna nüüd on Araabia Ühendemiraatides kolmepäevane lein, on kõik koolid ja töökohad kuni teisipäevani suletud. Ära jääb ka tänasele planeeritud naiste epeevõistluse põhivõistlus, kuhu jõudis viis eestlannat.

"Olime psühholoogiliselt nii valmis juba võistlema hakkama. Mõni sai eile esimest korda 64 hulka. Kõrge maailmareitingu tõttu oli Nelli Differt juba põhitabelis, seega saime ainult trenni teha," kirjutas Nelis-Naukas Facebookis.

"Kell 12 on koosolek, kas homme võistkonnavõistlus toimub, aga suure tõenäosusega ka see mitte. Sotši järel siis juba teine MK-etapp, mis ära jäi," lisas kogenud treener.

Lisaks Differtile pääsesid otse põhitabelisse Katrina Lehis ja Erika Kirpu. Kristina Kuusk alistas alagrupiturniiril kõik vastased ja sai automaatselt 64 hulka. Irina Embrich pidi edasipääsuks alistama hispaanlanna Maria Mateosi 15 : 8. Ainsana jäi Eesti vehklejatest põhitabelist välja Veronika Zuikova, kes kaotas otsustavas matšis itaallannale Beatrice Caginile 7 : 15.