Suns kaotas pühapäeval võõrsil Dallas Mavericksile 101:111 ning nelja võiduni mängitav NBA läänekonverentsi poolfinaalseeria on nüüd viigis 2:2.

Kaotusest enam häiris Pauli see, kuidas tema perekonda Dallase spordihallis koheldi. Emadepäeva puhul oli ta mängu vaatama kutsunud nii oma ema, naise kui kaks last.

ESPN-i andmetel läks üks Dallase fänn kohtumise ajal Pauli ema juurde tüli norima ja solvama, korvpalluri naist lausa tõugati. Pauli lapsed olid nende sündmuste tunnistajaks. Dallase koduhalli turvatöötajad eemaldasid seejärel saalist vähemalt ühe fänni.

"Selline käitumine oli täiesti andestamatu ja seda ei sallita siin. Mavericks ja American Airlines Center eemaldasid fänni kiiresti sündmuskohalt," öeldi Dallase klubi avalduses.

37-aastane Paul läks pärast matši endast välja Ta oli pahane, et kui NBA mängijaid trahvitakse tihti nende sõnade ja žestide eest, mis on suunatud platsi ääres karjuvatele fännidele, siis pealtvaatajaid ei karista keegi.

"Tahate karistada mängijaid selle eest, et nad fännidele vastu ütlevad, kuid fännid võivad kätega meie peredele kallale minna... F**k!" säutsus Paul matši järel vihaselt.

Ainuüksi selle kevade jooksul on NBA mängijaid fännide provokatsioonidele žestide või sõnadega reageerimise eest trahvitud kümnete tuhandete dollaritega.