Yoshida tegi täiskasvanute hulgas debüüdi 2002. aastal ja võitis alustuseks 119 matši järjest. Võiduseeria katkes alles 2008. aastal.

Olümpiadebüüdi tegi ta 2004. aastal Ateenas kui naiste maadlus oli üldse esimest korda olümpiamängude kavas. Ta jäi alistamatuks kolmel olümpial järjest - Ateenas, Pekingis ja Londonis. Ka Rio de Janeiros jõudis Yoshida finaali, kuid pidi seal kaotust tunnistama.

2012. aasta maailmameistrivõistustel ületas jaapanlanna Vene karu Aleksandr Karelini absoluutse rekordi järjestikuste olümpiakuldade ning MM-tiitlite osas. Kui Karelin oli võidukas 12nel suurel tiitlivõistusel järjest, siis 2012. aasta MM-kuld tähendas Yoshidale 13. järjestikust tiitlit. Hiljem venitas ta seeria 16ne järjestikuse tiitlini. Seda rekordit ei pruugi keegi lüüa.

Yoshida viimaseks võistluseks jäi Rio olümpiafinaal pärast mida ta enam matile ei tulnud. Ametliku lahkumisotsusega viivitas ta 2019. aasta alguseni. Maadluslegendi edasised plaanid on seotud näitlejatöö ja TV saatejuhi ametiga.