Käesoleva hooaja valitseja Saaremaa pingutas mulluse tiitlivõidu järel paljudest põhimeestest loobunud ja tänavu noortele panustava Selveri vastu täpselt nii palju, nagu oli vaja. Päris nugade peale ei läinud kordagi ning saarlaste super-jokker Hindrek Pulk seekord sekkuma ei pidanud.

Esimeses geimis paljastus kogu selle vastasseisu iseloom. Saaremaa juhtis 18:12 ja tundus, et asi on klaar. Ju hakkasid saarlasedki juba vaikselt mõtlema, et kas finaalivastaseks tuleb Pärnu või Tartu. Piisas kergest keskendatuse langusest (ja Renet Vankeri servidest), kui Selver oli hoobilt mängus tagasi – 18 : 18! Samas kui Saaremaa gaasi taas põhja vajutas, oli Selver võimetu. Täpselt sama oli ka kolmandas geimis, mis numbriliselt oli tasavägine, kuid tegelikult oli üsna kindlalt võõrustajate kontrolli all. Ja nii selles paaris ongi: kui Saaremaa oma taseme välja mängib, pole Selveril suurt midagi teha. Kui aga grammikesegi järgi annab, on noored ja näljased mehed kohe kõri kallal.

Selver sai Saaremaast pallingu isegi paremini kätte (57% vs 53%), kuid ründas kehvemini (48% vs 52%). Lisaks ei töötanud nende serv, 66 pallingu peale kogunes 1 äss ja koguni 15 viga. Saaremaal vastavalt 6 ja 13. See-eest blokis oli Selver parem 10-4.

Silmanähtavalt näljaselt tegutsenud kapten Siim Põlluäär tõi Saaremaale 21 punkti (+14; 58%), slovakk Tomaš Halanda lisas 15 (+9; 54%) ja pidurdamatult rünnanud Mihkel Tanila 9 (+6; 88%) punkti. Selveri rünnak toetus 16 ja 14 silma kogunud Taavi Nõmmistule ja Oliver Oravale, tempomees Reimo Rannar toetas neid 7 punktiga, ansamblist kukkus seekord aga täiesti välja Albert Hurt (4 punkti; -6; rünnak 27%). STATISTIKA

Saaremaa juhib kolme võiduni mängitavat seeriat 1:0. Järgmine kohtumine peetakse teisipäeval Audentese spordihallis. Homme pannakse pall mängu Pärnu ja Tartu Bigbanki vahel.