Laupäeval toimunud avasõitu alustas kvalifikatsioonis teist aega näidanud Jüri Vips esireast, aga kahjuks sai Prema Powerteami sõitja auto stardijärgsetes esimestes kurvides toimunud saginas viga ja Vips oli sunnitud võistluse pooleli jätma. Teises kvalifikatsioonis, kus mängus olid stardikohad pühapäevasteks sõitudeks näitas Vips taas väga häid ringiaegu, aga kahjuks annuleeriti tema parim ringiaeg ning nii jäid stardikohtadeks seitsmes ja kuues.

Imola ringrada tabas pühapäeva hommikul tihe vihmasadu, aga nädalavahetuse teist sõitu 7. stardikohalt alustanud Jüri Vipsi see ei häirinud ja eestlane tegi märjal rajal suurepärase sõidu ning finišeeris teisena. Kolmandas sõidus tõusis Jüri Vips taas kiirelt teisele kohale, aga siis tegi liider sõiduvea, sõitis korraks rajalt välja ning kui ta rajale tagasi pöördus, sõitis ka Vips korraks konkurendi vältimiseks rajalt välja ja langes kuuendale kohale. Mõlemas sõidus jäi Jüri Vipsi arvele ka võistluse kiireim ring.

Jüri Vips: "Kuna peamine eesmärk on tänavu Saksamaa meistrivõistlused, siis Itaalia sarjas osalemine oli heaks ettevalmistuseks Saksa sarja viimasteks etappideks. Nädalavahetusega Imolas võib igati rahule jääda, sest kiirus oli väga hea ja see andis hea enesetunde järgmisteks sõitudeks."

Järgmisel nädalavahetusel toimub Sachsenringil eelviimane etapp Saksamaa F4 meistrivõistlustel, kus Jüri Vips hoiab enne kaht viimast etappi liidrikohta.