Ennustusportaalide koefitsientide keskmist kokku lüües saab panustatud raha Keysi võidu puhul tagasi 1,5, Kanepi edu korral aga suisa viiekordselt.

„Eks kihlveokontorid ole kimbatuses,” märkis tenniseekspert Michel Lehtmets. „Naiste tennises on seis pärast Serena Williamsi lahkumist selline, et kõik võivad võita kõiki.”

Keysil pole lihtne tulla New Yorgis peaareenile ehk maailma suurimale tennisestaadionile kodupubliku ette, kelle ootused on mõistagi suured. Kanepi seevastu on end juba ületanud ja võib pingevabalt mängida.

Neljanda ringi kohtumises ukrainlanna Elina Svitolinaga oli Keys kohati hädas ja ebalev, võitis alles kolmandas geimis, sõnas tenniselegend Toomas Leius. „Tahaks näha, kuidas ta Kanepi jõulise mängu ja tugevate löökide vastu saab,” andis Leius Kanepile lootust.

„Ma ei oleks üldse üllatunud, kui Kanepi veel ühe või kaks mängu võidaks. Ehk kolmandagi,” kuulutas tennisekommentaator Margus Uba.

Kanepi kohtub Keysiga täna õhtul Arthur Ashe nimelisel peaväljakul - see matš on kavas päeva kolmanda mänguna ja algab meie aja järgi kell kaks öösel.