Huber ja Hörl startisid väga bravuurikalt, noppides matši esimesed viis punkti. Järgnes aga Tiisaare show, kus ta lõi palle maha nii rünnakul kui kogus punkte blokiga, kirjutab volley.ee. Pärast vastaste enda rünnakueksimust oli meie duo suutnud vahe vähendada 4:5-le. Esmakordselt tõi pärast nullide kadumist tabloole viigiseisu Nõlvaku ründelöök. Seisuks sai 6:6. Tema edukas kontrapalli realiseerimine viis meie paari ka esmakordselt matši juhtima (9:8). Paraku ei kestnud see tendents kaua, sest 10:10 oli avageimi viimane viigiseis. Pärast seda asusid austerlased tasahilju vahet aina suurendama ja teenisid lõpuks avageimis 21:16 võidu.

Teine geim möödus väga tasavägiselt, ent pigem pidevalt Eesti paari kerge initsiatiivi all. Samas ei suudetud keskosas teenitud eduseisu kordagi lõplikult realiseerida. Juhtisime nii 11:9 kui ka Nõlvaku väga täpselt väljaku nurka suunatud ründelöögi järel 14:12. Ülipika pallivahetuse võitmine tõi austerlased aga 14:14 viigisadamasse. Meie meestel oli aga vastus olemas ja Nõlvaku kahe eduka rünnaku ja austerlaste enda eksimuse järel olime ees 18:15. Tiisaare täpselt piiri löödud pall viis meie mehed ette 20:17, ent ka sellest seisust läks geim veel tasavägiseks. Austerlaste servisurve kandis vilja ning lõpus oli neil ka õnne, kui võrgutripsust meie poolele maandunud ässpalling neile seisul 21:20 esimese matšpalli andis. Selle aga Nõlvaku rünnak neutraliseeris ja rohkem vastased selles geimis ette ei pääsenud.

Otsustav vaatus algas tasavägiselt, ent peagi haarasid austerlased ohjad enda kätte. Esmakordselt juhtisid nad kahe punktiga seisul 5:3, murrang tuli aga pärast blokipunkti, mis viis nad 8:5 juhtima. Sealtmaalt lagunes Nõlvaku ja Tiisaare mäng täielikult ja punkte nad enam ei teeninudki.