Pühapäeva lõpetas põnev Power Stage, mille viiele kiireimale sõitjale jagati ka MM-sarja punkte. Tänak sai seal kolmanda koha, kuid rallile pakkus eriti närvekõditava lõpu võitja Kris Meeke, kes sõitis vaid mõned kurvid enne finišisirget teelt välja pealtvaatajate parklasse, kus vältis ülinapilt otsasõitu seal parkinud autodele.

Meeke sai ehmatusest hoolimata ralli üldvõidu Sebastién Ogier' ees, kolmanda koha sai Thierry Neuville ning Tänaku järel oli viies Hayden Paddon.

Ralli lõppseis:


Ralli esimesel päeval oli kavas vaid üks linnakatse Mehhiko pealinnas Mexico Citys, mis läbiti kahel korral. Tänak sai esimesel läbimisel viienda ja teisel läbimisel teise koha ning jätkas üldarvestuses soomlase Juho Hännineni järel teisel kohal.

Reedese päeva kaks esimest kiiruskatset jäeti ära, sest linnakatsel osalenud autod ei jõudnud õigeks ajaks ralli keskusse Leoni. Seega algas esimene kiiruskatse meie aja järgi alles reede öösel kell 00.14. Katsete ärajätmise põhjuseks oli Mexico City ja Leoni vahelisel maanteel juhtunud liiklusõnnetus, mis seiskas liikluse mitmeks tunniks.

Ralli esimesel pikal kiiruskatsel olid sisuliselt kõik autod hädas ülekuumenemisega. Tänak ja Järveoja kaotasid pea 55-kilomeetrisel katsel seetõttu kiirematele üle minuti ning langesid esialgu seitsmendaks, kuid tõusid Hayden Paddoni probleemide tõttu koha võrra kuuendaks. Päeva lõpetanud publikukatsel tabasid probleemid ka Dani Sordot, mistõttu lõpetas Tänak esimese pika võistluspäeva viiendal kohal. "Minu jaoks oli keeruline päev. Olud olid okeid, aga meil oli väga palju probleeme," sõnas eestlane ralliraadiole.

"See on meie esimene kord siin uute autodega, oleme esimest korda sellisel kõrgusel ja sellise temperatuuriga. Muidugi on meil päevast nii mõndagi õppida, aga usun, et saime üpris hästi hakkama ja oleme endiselt võistlemas, see on kõige tähtsam," vahendas ERR-i uudisteportaal. "Vaatame õhtu jooksul kõik korralikult üle ja loodetavasti on laupäevaks kõik korras," lisas ta. "Pikk tee on veel minna, kõik on võimalik."

Laupäevasel võistluspäeval vahed esinelikus üldjoontes kinnistusid - sõitjad on oma kohtadega praeguseks leppinud ning tegelevad oma positsioonide kindlustamisega. 12. kiiruskatsel ei suutnud Tänak küll vältida kokkupõrget hulkuva koeraga, kuid kolmas aeg tõstis ta Thierry Neuville'ile mõne sekundi võrra lähemale.

14. kiiruskatsel võttis Tänak oma ralli esimese katsevõidu, kuid jäi esikolmikust endiselt minuti kaugusele.