Esimesel kahel päeval suurepärast minekut näidanud Tänak oli laupäeva eel ralli liider, edestades norralast Andreas Mikkelseni 4,2 ning austraallast Hayden Paddonit 10,2 sekundiga.

Tänak jätkas suurepärast sõitu ka kolmanda võistluspäeva alustuseks, võites kindlalt nii päeva esimese kui ka teise katse.

Laupäeva kolmas kiiruskatse möödus Tänaku ja Mõlderi jaoks samuti suurepäraselt - 21 kilomeetri järel jäid lähimad jälitajad viie sekundi kaugusele ning üldarvestuses jäi Mikkelsen eestlastest maha juba 18 sekundiga.

Ralli 14. kiiruskatsel (25,17 km) oli Tänak neljas ja kaotas katse võitnud Mikkelsenile 1,5 sekundiga. Üldarvestuses oli eestlase edu endiselt turvaline - 16,5 sekundit.

Tänak sõnas kiiruskatse järel: "Teate küll, kuidas nende pärastlõunatega on. Pingutasin kõvasti, aga pidamist ei ole. Üritame need katsed ära kannatada."

21 km pikkusel 15. kiiruskatsel oli Tänak neljas, jäädes katsevõidu saavutanud Stéphane Lefebvre`i järel teise aja saanud Mikkelsenist maha 1,4 sekundiga. Üldarvestuses juhib Tänak Mikkelseni ees 15,1 sekundiga.

"Kõik läks taas hästi, tunne oli hea ja sõitsime jälle täiskiirusel. Nüüd tuleb keskenduda päeva viimasele pikale kiiruskatsele," kommenteeris Tänak.

Tänase päeva eelviimasel katsel kaotas Tänak kiireimat aega näidanud Latvalale 0,2 sekundiga, kuid oli Mikkelsenist 4,4 sekundit kiirem! Eestlase üldedu kasvas 19,5-le sekundile!

Tänaku kommentaar: "Kõik läks hästi. Masin töötab suurepäraselt ja ma naudin sõitmist. Eks homne näitab, kas sellest edust piisab."

Päeva viimasel, 2,5 km pikkusel publikukatsel kihutas Tänak välja taas liidriaja ja lõpetas päeva kindlalt esikohal. 21,3 sekundi kaugusel on Mikkelsen ja 27,8 kaugusel Paddon.

Tänaku kommentaar ralliraadiole viimase katse järel: "Täna oli tõeliselt hea päev. Teadsime, et pärastlõuna tuleb raske, sest suur kuumus pole meie rehvide jaoks kerge. Meil oli edumaa ja tegime kõik, et seda veelgi kasvatada. Homme tuleb kindlasti kõva võitlus, kuid meil on uued rehvid. Ootan homseid kiiruskatseid juba suure põnevusega!"

Homme on kavas neli viimast kiiruskatset. Neist esimene algab meie aja järgi kell 9.20.

Videokokkuvõte hommikustest katsetest: